Sjukhistoria nisse-2019

Från Min Sjukhistoria
Hoppa till: navigering, sök
Innehållet på den här sidan beskriver min sjukhistoria (en del år är under förberedande). Den innehåller också en högerjusterad lista som visar länkar till mina andra sjukhistoriesidor (vilket egentligen är en s.k. sidmall).
Nisses sjukhistoria - 3:e upplagan

Läs mer om min sjukhistoria på (2001-2006):
Det hela började hösten 2001

Förbereder, samt lite stödord.

16 oktober:
Operation halsryggen.
Hela taggutskottet på kota C6 och ca halva ovandelen av kotbågen på kota C7. Effekt: Bättre balans. Känns att jag kan bygga mer styrka - har dock inte kommit dit än. Håller ff (20/12) på med mer basal sjukgymnastik.

DD MM
Vårdcentralen Remiss till RTG (Unilab Uddevalla). Vänster knä och höger höft. Ville få mig sk friröntgad. Tanken är att jag ska diskutera med Spine Center i maj 2020 om även ländryggen behöver åtgärdas ytterligare en gång (se december 2015)
BLTR har gått ned. Så den urindrivande delen ska sättas ut.
Jag har tydligen fått högt kolesterol...? (skyller detta på methotrexat). Läkaren avvaktade att sätta in läkemedel emot det höga kolestorolet efter att jag redogjort för min diet: Inget; socker, fett, mjöl & inga mjölkprodukter.

RTG på CD
Unilab Uddevalla krånglar. Först skickade de mig den ansökan jag fyllde i när jag var där. Sedan skickade de hem den till mig - ingen CD.
Ringde DD/MM. De noterade och sa att de skyndsamt skulle se till att jag fick CD'n (med RTG vä knä & hö höft).
Ringde igen 20/12, de hade inte hunnit men de skulle skynda på det...

--Nisse 20 december 2019 kl. 23:03 (UTC)